Texel Airshow 28 juli 2012

Posted by Ralf on juli 23rd, 2012 filed in Divers

Na een aantal jaar afwezigheid is komend weekend eindelijk weer een Texel Airshow: een dag vol vliegspektakel op een van de mooiste (en betaalbare) vliegvelden van Nederland: Texel International Airport.

Het officiële programma begint rond de klok van 13:00, maar als je eerder komt hoef je je niet te vervelen: half vliegend Nederland pakt niet de boot, maar komt per vliegtuig: vanaf 08:30 komen de eerste vliegtuigen al aan.

Een aantal bevestigde deelnemers: een Hercules C-130 (die de grasbaan niet gaat tergen door er te landen), Extra’s die acro-vliegen gaan demonstreren, F16’s, Spitfires en voor het eerst in Nederland: O’Briens Flying Circus. Ik schreef hier 2 jaar geleden een artikel over. Komt dat zien!

Dus mocht je komend weekend nog niets op de planning staan, breng zeker een bezoek aan de Texel Airshow. Meer informatie vind je op www.texelairshow.nl


2 Responses to “Texel Airshow 28 juli 2012”

 1. Rob Says:

  Jammer dat je er zelf niet bij kunt zijn!

  Voorspellingen worden steeds dus lijkt een mooie dag te gaan worden.

  Grtz

  Rob

 2. Henny Says:

  En daarna natuurlijk de best van België: De Sanicole airshow Hechtel-Leopoldsburg met op vrijdag 14/9 de avondshow en op zondag 16/9 de airshow zelf. Zie ook :
  http://www.sanicole.com/

Geef je reactie