Video vliegen over de sneeuw

Posted by Ralf on januari 5th, 2010 filed in Vluchtverslagen

Van mijn vlucht van afgelopen zondag heb ik een korte video opname online gezet. Ik kan natuurlijk lang praten over hoe mooi het is om over een besneeuwd landschap te vliegen, maar ik kan je er ook naar laten kijken! Volgende keer zal ik kijken of ik een langere opname kan maken.


2 Responses to “Video vliegen over de sneeuw”

  1. Koen Says:

    Gaaf!

    Ziet er echt tof uit zo!

  2. Mickey Airlines » Icing: niet alleen als het ijs- en ijskoud is Says:

    […] Vliegen doe je met alle voorzichtigheid: je wil geen onderdeel worden van een nieuwsartikel en statistiek. Met dank aan de inzichten van de ervaren piloten besloot ik dus om toch maar niet te gaan vliegen. Hoe graag je ook wil vliegen: veiligheid staat voorop. Een beetje frustrerend is het wel, want vliegen boven een besneeuwd landschap is een enorm mooie ervaring. […]

Geef je reactie