Aero Kiewit Historic Days 27 en 28 augustus 2011

Posted by Ralf on augustus 22nd, 2011 filed in Divers

Vliegen fascineert mensen al meer dan een eeuw. Om dat te vieren wordt er op het vliegveld van Kiewit-Hasselt (Belgie) een weekend georganiseerd die in het teken staat van oude auto’s, vliegtuigen en alles wat het leven in de eerste helft van de 20e eeuw zo interessant maakte.

Het vliegveld waarop vliegclub Aero Kiewit ook huist zal twee dagen lang bol van de activiteiten staan. Oude auto’s, mensen gekleed in kleren uit die tijd, maar natuurlijk vooral veel vliegtuigen. Er zullen veel vliegtuigen tentoongesteld staan, er zijn vliegtuig simulators, maar uiteraard zal er ook veel vliegverkeer zijn. In Hasselt sta je vlak naast de landingsbaan, dus je zult alles goed van dichtbij kunnen bekijken. Rondvluchten zijn -weersinvloeden daargelaten- mogelijk, dus mocht je eens willen beleven hoe het is om te vliegen, grijp dan je kans.

Meer informatie vind je op Historic Days website. Mocht je komend weekend een leuk dagje uit zoeken, overweeg dan zeker een bezoek het oudste vliegveld van Belgie.

Geef je reactie