Weblog toekomst

Posted by Ralf on november 24th, 2009 filed in Opleiding

Nu ik mijn PPL brevet gehaald heb, ben ik gaan nadenken over het doel van mickeyairlines.net ; leren vliegen stopt nooit, elke minuut leer je weer wat bij. Die kennis wil ik graag delen, ook als je niet meevliegt.

Buiten de vlieg ervaringen die ik meemaak, zal ik dan ook regelmatig een posting plaatsen over een onderwerp dat met vliegen te maken heeft. Dat kunnen praktische tips zijn, uitleg over een bepaalde techniek, verwijzingen naar regelgeving of iets volledig anders.

Mocht je bepaalde onderwerpen graag besproken zien, laat het weten via de comments of neem contact met mij op.


One Response to “Weblog toekomst”

  1. Geert Says:

    Kan ik nu ook tips om vliegen en ander ongedierte te bestrijden verwachten? :)

Geef je reactie