Geslaagd voor de theorie!

Een aantal weken geleden was ik al voor de meeste vakken geslaagd, maar vandaag moest ik terugkomen voor het laatste vak: algemene kennis van het luchtvaartuig Ondanks dat ik totaal niet fit was, toch maar naar het examencentrum gegaan; het was al betaald en je hebt ook maar een beperkt aantal pogingen. Zonde om die te laten lopen. Baadt het niet, dan schaadt het ook niet.

Het was een pittig examen met veel lastige vragen over de exacte werking van gyroscopen, propellers, brandstof systemen enzovoort. Normaliter heb je wel een paar ‘inkoppers’, maar dat viel deze keer flink tegen. Je moet 75 % van de vragen goed hebben om jezelf geslaagd te noemen. Met 12 vragen in totaal voor dit examen is de foutmarge dan erg klein.

Maar gelukkig, ik had slechts 1 fout, en daarmee geslaagd ! Bij de balie van het centrum meteen een uitdraai gevraagd van alle examens, zodat ik 1 overzicht heb, en daar stond bij alle vakken: geslaagd!

Deze drempel is achter de rug. De rest van mijn theorie groep gaan komende weken op examen, hen wens ik alvast heel veel succes!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Opleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *