Voortgangs update

Posted by Ralf on juni 11th, 2009 filed in Opleiding

Het is al een tijdje stil qua updates. Al een tijdje geen officiele les, daar starten we snel weer mee. Gelukkig zit ik niet stil qua vliegen, het blijft te leuk om er niets mee te doen.

Door de vele navigaties was het perfect landen er een beetje uitgeraakt, dus ik heb de afgelopen weken een aantal keer circuits gedaan om het ritme er weer in te krijgen. De procedures zitten er nog goed in, het afronden op het laatste moment kan nog beter, dus tot aan de volgende les ga ik daar sterk op oefenen.

Mocht ik nog eens tijd hebben binnenkort – en het weer zit ook mee- dan ga ik ook nog een grotere navigatie doen.

Binnenkort ook theorie-examens. De eindstreep nadert! Een collega is afgelopen week geslaagd voor zijn PPL examen. Het moet toch heerlijk zijn om zonder instructeur of solo verklaring het luchtruim te mogen kiezen…. One day, my friends, one day…

Geef je reactie