Lood om oud ijzer

Het is even stil geweest, maar het luchtruim is niet onaangeraakt gebleven. De afgelopen twee maanden heb ik niet veel gevlogen, maar binnenkort staat het examen voor de deur. Hopelijk met goed weer, zodat het door kan gaan.

Ondertussen ben ik me wel al aan het voorbereiden op mijn leven als PPL piloot: de eerste lessen in de C172 staan al gepland, zodat ik na het examen (dat ik doe op een C152) ook kan leren vliegen op dat type toestel. Deze week is ook mijn GPS navigatie systeem binnengekomen en de afgelopen dagen ben ik daar druk mee aan het stoeien geweest om het onder de knie te krijgen. Bediening is simpel, maar daar wil je in de vlucht niet over na hoeven te denken. Dus even droog oefenen!

Ook staan (in potlood) de eerste vluchten met passagiers al in mijn agenda. Dus hopelijk snel meer! Als iedereen een beetje mee hoopt op goed weer, dan gaat dat helemaal in orde komen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Opleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *