Les 3: poging 2

Posted by Ralf on april 3rd, 2008 filed in Opleiding

Voor les 3 was het weer weer erg twijfelachtig. Bij vertrek van  huis zag het er goed uit, maar aankomend op de luchthaven betrok het weer snel. Even het weer afgewacht, maar uiteindelijk besloten om niet te gaan vliegen, de omstandigheden waren niet ideaal. Ter vervanging heb ik van de instructeur een theorie-les over circuit training gekregen, waarin alle facetten nogmaals aan bod zijn gekomen, inclusief de nood procedures. De eerste 300-500 voet boven de grond hoop je geen motor pech te krijgen, want dan ga je ‘de bomen in’ . Confronterend om daar over na te denken, maar onderdeel van het vliegen. Daarom voer je alle checks ook rigoureus uit, zodat dit in de praktijk niet voorkomt. Volgende week poging 3 voor les 3.  

Geef je reactie