Les 2: Circuit training

Nu ik de beginselen van het vliegen onder de knie heb zijn de komende lessen vooral bedoeld om te zorgen dat je veilig en gecontroleerd van de grond komt, en weer terug. Dit betekent circuit training, waarin je alle handelingen snel achter elkaar doet. Allereerst een grond-check van het vliegtuig, om er zeker van te zijn dat het in goede staat verkeert.

Daarna in het vliegtuig, checklists doorlopen en take-off!  Vervolgens circuit draaien met touchs and go’s. Tijdens de approach zijn er een flink aantal checks en handelingen te verrichten, de komende dagen die maar eens droog oefenen, zodat dat volledig in m’n systeem ingebakken zit.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Opleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *