Review: Pan AM TV serie

Sinds een paar weken is in Nederland de serie Pan Am op de buis. De serie volgt het leven van een aantal piloten en stewardessen die bij Pan Am werken; dit was in het tijdperk van de jetset een van de eerste grote luchtvaartmaatschappijen. De maatschappij is inmiddels failliet.

Het decor van vliegtuigen en exotische landen wordt gebruikt om een soort spionage serie op te zetten. Veel scenes spelen zich wel af in de cockpit of rondom het vliegtuig of vliegveld, maar tot nu toe is er op vliegtuig vlak weinig te beleven. Er zijn pas 2 afleveringen uitgezonden, dus hopelijk komt dat nog. Het eerste seizoen telt 12 afleveringen en met tegenvallende kijkcijfers in Amerika is het nog maar de vraag of er een tweede serie komt.

Elke serie met vliegtuigen is goed om te bekijken, dus zeker kijken. Ervoor thuisblijven: dat dan weer niet, naar mijn mening.

Serie: Pan Am
Wanneer: elke maandagavond om 21:25 , NET5

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Review

1 reactie

  1. Top serie!!! Echt heel jammer als er geen vervolg op zou komen! de verhaallijn is heel spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *